Ha szoláriumba jár, fokozottabban figyeljen bőre egészségére!

Mielőtt lekerülnek a meleg ruhadarabok és beköszönt a nyár, rengetegen szeretnének magunkra szedni egy kis barnaságot. Annak reményében, hogy gyorsan egy kis színt szerezzenek, és hogy felkészítsék bőrüket a napsugárzásra, sokan látogatnak el szoláriumokba.

A szolizást mi magunk senkinek nem ajánljuk mellékhatásai miatt. Javasoljuk, hogy ha valaki a barnaság megszállottja, akkor évente legalább 1x vizsgáltassa meg bőrét!

 
Miért van erre szükség?

  • Mert a szoláriumozás megnöveli a bőrdaganatok kialakulásának esélyét.
  • A szoláriumok esetében a sok sugárzás sokkhatásként éri a bőrt, sőt, ugyanúgy, mint a túlzott napozás, leégéshez vezethet, mely károsítja a bőrt.
  • A szolizás különböző növendékek kialakulását segítheti elő, amiről csak szakorvos tudja megállapítani, hogy valójában micsoda.

 
Mit ajánlatos tenni?

  • Évente megnézetni bőrgyógyásszal.
  • Ha valamilyen változás történik egy anyajegyen – például asszimetrikus alakúvá vagy szabálytalan szélűvé válik, többféle színt tartalmaz vagy megnövekszik mérete –, akkor mielőbb megmutatni egy bőrgyógyásznak.

 
A MelanomaMobil® egyedülálló szűrési módszerének köszönhetően a legapróbb változásokat is képes észlelni, így a bőrdaganatok korai stádiumú kiszűrése válik lehetővé.
 


Jelentkezzen be szűrővizsgálatunkra! Ismerje meg szűrésünket!