Rólunk mondták

„Köszönöm a gyors értékelést. Tevékenységükkel kapcsolatosan abszolút pozitív tapasztalataink voltak, a debreceni rendelésen kedves és tapintatos fogadtatásban volt részünk, az eredmények kiértékelése pedig nagyon széleskörű és számunkra is érthető.

A honlapjukon olvastuk, hogy sokan nem jeleznek vissza a vizsgálatok után, ezért gondoltuk, hogy megírjuk Önöknek, hogy a jövőben mindenképpen az Önök által javasolt időpontokban el fogunk látogatni rendszeres debreceni szűréseikre, illetve ajánljuk családtagjainknak is.

További sikeres munkát kívánva:

R.J.


„Hálás köszönetemet szeretném kifejezni Önök felé, hogy vizsgálatuk során kiderítették, hogy – a szakorvosi rendelőben dolgozó bőrgyógyász véleményével ellentétben – nem sima anyajegy van a mellkasomon, hanem basalioma! Hálásan köszönöm Önöknek, hogy hozzáértő orvosokat foglalkoztatnak!”

 

Ágnes


„15 perced van az egészségedre, ugye?
Hajlamosak vagyunk halogatni, ha orvosi ellenőrzésről vagy vizsgálatokról van szó. Nincs kedvünk várni, és ha a jól kiszámolt idő beosztásunkba hiba csúszik, borul minden.
A megelőzés viszont nagyon fontos,és elég 15 perc hozzá.
A MelanomaMobil vizsgálatára időpontot kérhetünk úgy,ahogy nekünk a legjobb. A vizsgálat a rövid bevezetővel nem több,mint maximum 15 perc.
Az eredményét részletesen értékelik ki,amit nem kell megvárni, a kért formában – posta vagy email- érkezik majd.
15 perc tényleg nem sok az egészségünkért cserébe.”

 

Brunner Ágnes, 2016. március


„Ugyanolyan szűrésként fogtam fel mint a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatot.
A melanomamobilnál már az első alkalommal is meggyőztek a kedvességükkel, profizmussal. Nekem rengeteg anyajegyem van de soha nem éreztem, hogy ez akár a vizsgáló orvosnak vagy a fotosnak gondot okozott volna. A legtermészetesebb dolog, hogy eljárok szűrésre az egészségem védelmében, és ez a szűrés a melanomamobilnál gyors, tiszta.
Évente járok, már több mint 6 éve, (alatta 2 terhesség ) és idén egy anyajegy, ami számomra, laikus számára pont akkora mint egy kullancs és pont olyan mint a többi anyajegy……..felismerésre került…….rosszindulatu melanoma időben elkapott! Ez mit jelent? – Ha nem jártam volna szűrésre, talán egy két év múlva már egy nagyon rossz diagnózist kaptam volna, a mostani Szerencsés diagnózis helyett. :))

 

Mindenki menjen szűrésre és nyugodjon meg, hogy megtette önmagáért, az egészségért amit kellett! Ez az egyetlen olyan daganat ami gyorsan eltávolítható!”

 

P Éva, 2015. november


„Tisztelt MelanomaMobil!
A leletükben adott instrukcióknak megfelelően ezúton küldöm szövettani leletemet, mely sajnos ezúttal is pozíitív. Egyúttal köszönöm a munkájukat, mert az újabb melanomám korai felismerését ismételten az Önök összehasonlító elemzése biztosította.”

 

Attila, 2015. július


“Kedves MelanomaMobil Csapat!
Elég régi páciensként (6-7 éve járok Önökhöz) nagyra tartom a munkájukat, hozzáállásukat. Úgy gondolom, hogy úttörő munkát végeznek a szakterületükön Magyarországon.”

 
Tamás, 2015. június


“Kedves MelanomaMobil!
Ezennel szeretném megköszönni, hogy ilyen operatívan elküldték a leletet (nagyon sokat jelentett számomra a gyorsaságuk és természetesen a megnyugtató eredmény is).
További jó munkát kívánok Önöknek!”

 
Ágnes, 2015. május


„Nem is tudom hol kezdjem. Talán ott, hogy: köszönöm alaposságukat és szakértő precizitásukat. …
Azt hiszem az életmentést nem nagyon lehet megköszönni, de az magáért beszél, hogy ahogy anno nekem is ajánlották Önöket, legalább olyan, ha nem még jobb szívvel ajánlom én is szeretteim és ismerőseim figyelmébe életmentő szolgáltatásukat. Azt hiszem e téren már én is autentikus hírforrásnak számítok. :)”

 
Dóra, 2015. március


„Tisztában voltam vele, hogy magas szintű szolgáltatást kapok. Második alkalommal azonban ennél is többet kaptam. A helyszínen a doktornő és kolleganői különös gondot fordítottak gyanús anyajegyemre és arra, hogy hogyan lehetnek segítségemre. Ezúton is köszönöm nekik. Tudom, minden páciensre nagy gondot fordítanak, de vitathatatlan, hogy jól esett, szívükön viselték az esetemet.”
 
Szilvia, 2015. február


„Ezúton is szeretném megköszönni munkájukat. A két lábszáron található anyajegyek éppen időben kerültek eltávolításra, mint kiderült, kezdődő melanoma volt mind a kettő. Az Országos Onkológiai Intézet bőrgyógyászatával és sebészetével már kapcsolatban vagyok. Nagyon sokat jelent számomra, hogy van lehetőségem elmenni szűrővizsgálataikra. Köszönöm szépen!”
 
Szabó Kati, 2015. január


„A munkahelyi szűrést munkatársaink kényelmesnek, hatékonynak tartották. Külön siker, hogy olyan kollégákat is sikerült „megmozgatnunk”, akik saját bevallásuk szerint eddig nem fordítottak különös figyelmet bőrük egészségére.”
 
Magyar Olivér, GSK


“Nagyon megijedtünk a megelőző eltávolítástól a szűrési leletben, úgyhogy még aznap el is mentünk az orvoshoz. De szerencsére hamar megnyugodhattunk, mert múlt szerdán kapta meg a férjem a leletét, csütörtökön már ki is vették az anyajegyeit, és mivel az itteni orvosnak sem tetszett a hátán lévő anyajegy, elsőbbségi kiértékelésre küldte, így kedden már meg is lett az eredmény.

Köszönjük, hogy vigyáznak a bőrünkre!”
 
Egy év múlva megyünk mindketten kontrollra.
B-F.A., 2014. augsztus


“A hátam közepén lévő anyajegyet a MelanomaMobil javaslatára eltávolíttattam.A szövettanból kiderült, hogy rosszindulatú elváltozásról volt szó.Egészen biztos vagyok abban, hogy én magam csak akkor vettem volna észre, hogy baj van , amikor már késő lett volna.Így azonban sikerült korai stádiumban felfedezni az elváltozást.Igaz, hogy 10 év, mire az Onkológiai Intézetben gyógyultnak minősítenek majd, de erre az orvosaim szerint minden esélyem megvan! Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok a MelanomaMobil csapatának azért, hogy megmentették az életemet. Köszönöm a magam, és családom( főleg a 3 kisgyermekem) nevében!!”

 

S.M., 2014.02.28


“Tegnap voltunk párommal az Arany János utcai rendelőben és szeretném megköszönni a kiváló emberi és szakmai hozzáállást, segítőkészséget! Kint ültem a folyóson és két lánnyal beszélgettem, ők azért jöttek, mert noha nem a legolcsóbb a MM, de Önök tűntek a legjobbnak (és azok is!) ezen a területen. Már decemberben mondtam a húgomnak, hogy Önökhöz megyünk anyajegyfotózásra, aztán ma tudtam meg azt is, hogy a sógorom már decemberben volt Önöknél, látva, hogy miben vagyunk most.”

 


Udvari Zoltán, Budapest, 2012 január


“Előző levelemben – rémületem miatt – elmulasztottam megköszönni kiváló munkáját. Mind a vizsgálat, mind a műtét során biztonságban éreztem magam. Bízom Önökben és másoknak is csak az Önök módszerét ajánlom.”

 


B.E., Budapest. 2012 január


Csak pozitív tapasztalatom volt, nagyon precíz, alapos kivizsgálást kaptam, miközben elmagyarázták, hogy mire kell figyelnem a bőrömmel kapcsolatban. Pontosan elmondták, hogy mi fog történni, ki fogja elkészíteni a leletet és hogy kapom meg.
Az online bejelentkezés lehetősége is jó dolog.

 

C. Edina


“Nagyon köszönöm a Melanomamobil orvosainak és munkatársainak, hogy felhívták a figyelmemet erre az elváltozásra, ezzel az életemet mentették meg. További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok.”

 


Farkasné Pénzes Ida


“A szolgáltatásukkal nagyon elégedettek voltunk, kollégáik nagyon kedvesek voltak, a felmerülő kérdésekre felkészülten válaszoltak.”

 

Kovács Kriszta


Miskolci Zsuzsanna

“Nem számítottam ilyen alapos vizsgálatra, hogy minden egyes anyajegyet egyesével becímkéznek, lefényképeznek. Teljesen pozitív volt mindkét alkalom: kedves volt a doktor, illetve a doktornő és az asszisztens is. Időpontra mentem, nem kellett várni. A rendelő nagyon kultúrált.”

 

Miskolci Zsuzsanna 32 éves, egyik megmentett páciensünk


Dobó Kata


“Évi egy vizsgálattal tartozunk magunknak, és családunknak, hiszen 10 perc, és talán életet menthetünk. Szerintem megéri! Figyeljünk oda magunkra, ez a mi felelősségünk!”

 

Dobó Kata