Módszer

MIÉRT NEM LÁTHATJA MEG ÖN A KORAI BŐRRÁKOT?

Az igazi korai melanoma nem anyajegy, de pontosan úgy nézhet ki.

 

Az alábbi ábra a melanoma (halálos bőrráktípus) növekedését mutatja.

 

A növekvő daganat az 1.-3. fázisban tökéletesen szabályos. Békés anyajegynek tűnik, de nem az, hanem bőrrák (melanoma). A páciensnek semmi panaszt nem okoz, csupán “csendesen” növekszik. Ilyenkor még teljes mértékben gyógyítható a melanoma. Ebben a fázisban kizárólag a Melanomamobil összehasonlító elemzése képes kimutatni a bőrelváltozást.

 

 

 

 Ahogy növekszik a melanoma (4.-5. fázis), megjelennek az első finom jelek, melyek csak a bőrgyógyászok műszerével, a dermatoszkóppal észlelhetők, szabad szemmel nem. Még ekkor sem “jelez” a melanoma a betegnek.

 

 

 

A 6.-7. fázisban a melanoma tovább , és a szabálytalanságának mértéke is fokozódik. A laikusok számára is érthető, közismert 4 SZ rövidítés (szín, szél, szimmetria, szélesség) foglalja össze ezeket a változásokat. Ekkor a melanoma már elkezd tüneteket produkálni, tehát vérezni, viszketni és váladékozni. A baj az, hogy az ekkor felfedezett melanomák már legtöbbször nem gyógyíthatóak , és hamar halálhoz vezethetnek.

 

 

 

 

 

Az egyetlen szűrési módszer, amellyel felfedezhető a korai melanoma!

Olyan szűrési módszer kell tehát, ami digitálisan rögzít minden pöttyöt a bőrön (és nem csak a gyanúsnak vélteket), hiszen a későbbiekben csak így van lehetőség arra, hogy anyajegyről anyajegyre összehasonlító elemzést végezzünk. A rendszeres szűrővizsgálat azért nagyon fontos, mert így még időben kiderülhet egy teljesen szabályosnak tűnő anyajegyről is, ha az mégis rosszindulatú, ugyanis ezzel a módszerrel már a legapróbb változásokat is észlelni tudjuk.

 

 A komparatív (összehasonlító) technológiával történő anyajegyszűrés egyedülálló a magyar piacon, kizárólag a Melanomamobil nyújtja a minden anyajegyre kiterjedő összehasonlító elemzést.

 

Kérjen most időpontot szűrővizsgálatra, hogy bőrét minél hamarabb biztonságban tudhassa!

 

Szűrésre jelentkezzen be itt.