Napozott a nyáron? Akkor nézesse meg anyajegyeit!

Ön merre nyaralt a nyáron? Valamilyen egzotikus helyen? Vagy kis hazánkban töltötte szabadidejét? Akárhol is járt, mivel nagyon meleg napokat tudhatunk magunk mögött, bizonyára bőven érte bőrét napfény.
 
A nyaralásból hazaérve sokféle változás megjelenhet bőrünkön. A nyár emlékeit nem csak barnulásként (mely a bőr védekező reakciója az UV-sugárzás hatására), hanem új anyajegyek formájában is észlelhetjük.
 Napozott a nyáron? Akkor nézesse meg anyajegyeit!

Egy kezdődő melanoma (a bőrben lévő pigmentsejtekből kialakuló rosszindulatú daganat) is pont úgy nézhet ki, mint egy békés anyajegy, ezért különösen fontos, hogy ha új anyajegyet vagy változást észlelünk a már meglévő anyajegyeinken, ne habozzunk, mutassuk meg egy szakembernek!
Ilyen változás például, ha megváltozik az anyajegy felszíne, mérete, formája, avagy színe; ha már viszket vagy vérzik, az a betegség késői stádiumára utalhat, amikor már áttéteket is adhat.
 
Azonban a változások sokszor szabad szemmel szinte észrevehetetlenek, ezért fontos, hogy a fejlődés dinamikáját is feltáró módszert alkalmazzunk megvizsgálásukkor.
 
A MelanomaMobil® az anyajegy- és bőrrákszűrésekre szakosodott, módszerével minden változás nyomon követhetővé válik, így még korai fázisban felismerhetővé válnak a rosszindulatú daganatok. Minden anyajegy és bőrelváltozás digitálisan rögzítésre kerül, így a kontroll vizsgálatokkor minden változás láthatóvá válik. E módszerrel olyan többletinformáció áll rendelkezésre, amely alapján egészen korai stádiumban kiszűrhető a melanoma.
Napozott a nyáron? Akkor nézesse meg anyajegyeit!
 

Ismerje meg technikánkat, nézesse meg anyajegyeit!

 

Bejelentkezés szűrővizsgálatra