Ne csupán naptejjel ügyeljen bőrére!

A napbarnított bőr szép! Ez igaz, de ügyelnünk kell arra is, hogy egészséges is legyen, hisz csak így őrizhetjük meg hosszútávon vonzóságát.

Ne csupán naptejjel ügyeljen bőrére!
Manapság a napbarnított bőr eléréséhez rengeteg lehetőségünk van, léteznek barnító krémek, szoláriumokban is barnulhat az ember – noha ezt mi csöppet sem javasoljuk – és persze ott van a „hagyományos módszer” is, a napozás. Fontos, hogy ne feledkezzünk el ilyenkor a megfelelő fényvédelemről. Ehhez a piacon számtalan napozási termék, fényvédő krém és naptej lelhető fel kecsegtetőbbnél kecsegtetőbb jellemzőkkel. Azonban arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy a sok napozás után, történjen az szoláriumban vagy természetes módon, járjon az leégéssel vagy csak a bőr lebarnulásával, menjünk el bőrgyógyászhoz és vizsgáltassuk meg bőrünket, hogy az egészséges maradt-e.

A bőrrák- és melanoma sajnálatos módon ugyanis egyre gyakoribb. A napfény, az UV-sugárzás mind-mind hozzájárulhatnak kialakulásukhoz. A bőrrák kialakulásának gyakorisága például évi 5-10 %-kal nő, minden 5. ember számíthat rá, így a szűrések jelentősége is egyre nagyobb. A melanoma esetében nagyon fontos, hogy minél korábbi stádiumban – még mielőtt áttéteket képezne – felismerjék és eltávolítsák, mert ekkor még egy egyszerű eltávolítással a páciens élete 100%-os biztonsággal megmenthető.

A MelanomaMobil® anyajegy- és bőrrákszűrése során a szűrőorvosok az egész testfelületet átvizsgálják, majd minden anyajegy képét digitálisan rögzítik is. Ezt követően a felvételeket a kiértékelő orvosok alaposan kielemzik, melynek eredményeként személyre szabott leletet állítanak ki.

A MelanomaMobil® szűrési módszer leglényegesebb része a kontroll vizsgálat, mely a páciens számára ugyanúgy zajlik, akár az első alkalommal. Utána viszont az aktuális felvételeket összevetik a korábbiakkal is, így olyan többletinformáció áll rendelkezésre, amely alapján egészen korai stádiumban kiszűrhető a melanoma.

Ne csak naptejjel ügyeljen hát a bőrére! Ez fontos, de nem elegendő egészsége megőrzéséhez.

 


Jöjjön el anyajegy- és bőrrákszűrésre a piacon egyedülálló módszerrel dolgozó MelanomaMobil®-hoz!


 

Jelentkezzen be anyajegy- és bőrrákszűrésre online, vagy hívja a +36 70 337 333-as telefonszámot munkanapokon 9 és 15 óra között!