Rólunk

A MelanomaMobil®

A MelanomaMobil egy nemzetközi professzionális anyajegy és bőrrák szűrő szolgáltatást nyújtó cég, amely egyedülálló teljes testfelületet vizsgáló technológiájának köszönhetően, minden anyajegyet digitálisan rögzít, melynek révén bármilyen rosszindulatú bőrelváltozást hatékonyan képes kiszűrni.

 

A kontroll szűrések tovább növelik a korai diagnózis lehetőségét, mivel minden egyes anyajegy a korábbi felvételekkel összehasonlításra kerül, ezért azok biológiai viselkedése jól láthatóvá válik. Ezeknek a változásoknak a nyomon követése, olyan többletinformációt ad, amellyel a rosszindulatú elváltozások, akár igen korai stádiumban is felismerhetők és kiszűrhetők.
A MelanomaMobil teljes testfelületre kiterjedő összehasonlító vizsgálatával Ön a legjobb kezekben van, hiszen ezzel a módszerrel a legkisebb elváltozás sem maradhat észrevétlen orvosaink előtt. A korai stádiumban észlelt bőrrák és melanoma teljesen gyógyítható!

 

12 éves működésünk során több mint 70 000 szűrést végeztünk az Önök egészségének szolgálatában, melynek eredményeként több száz megmentett élettel büszkélkedhetünk.

A melanoma nem anyajegy, de pont úgy néz ki.

Éppen ezért nem csak az állapotát, a formáját és a színét kell vizsgálni, hanem a fejlődési dinamikáját is.

Vagyis egy vizsgálat nem vizsgálat. Olyan vizsgálat szükséges, melynek során a korábbi állapot(ok) egyértelműen összevethető(k) a későbbivel.

Különben éppen a legfontosabb jellemzőt hagyjuk figyelmen kívül,
ami megkülönbözteti az anyajegyektől: a rendellenes fejlődést.

Pedig ott történik a szemünk előtt, a bőrünk felszínén.

Dr. Horváth Béla
Bőrgyógyász szakorvos, a MelanomaMobil® vezető orvosa