Orvosi javaslatra szeretné eltávolíttatni anyajegyét?

Vagy rossz helyen van és zavarja Önt?

Ha igen a válasz, fontos tudnia, milyen módszerek vannak és melyik a legbiztonságosabb eljárás az anyajegyek eltávolítására.
 


 
Legyen szó orvosi vagy esztétikai okból kimetszett anyajegyről, az egyetlen orvosilag biztonságosnak elfogadott beavatkozás a sebészi úton, szikével történő eltávolítás, egyedül ez teszi lehetővé a megbízható szövettani lelet elkészítését.
 
Lézerrel, égetéssel vagy …………kattintson ide!
 
Szeretné mielőbb megtudni, mi lett a szövettani eredménye? A MelanomaMobilnál már 1 hét alatt rendelkezésre áll a diagnózis – nem szükséges heteket izgulnia! A gyors szövettani lelet további előnye, hogy indokolt esetben a páciens kezelése minél hamarabb elkezdődhet, ezzel is növelve életesélyeit!
 
Járt már szűrővizsgálatunkon, ahol alaposan megvizsgálták teljes bőrfelszínét és javaslatot tettek anyajegyei állapotára? Biztosan tudja, mit szeretne vagy mit kell eltávolíttatni?
 
Ha nem, akkor a sebészi beavatkozást megelőzően feltétlenül tanácsos egy teljes körű melanoma- és bőrrákszűrésre eljönnie rendelőnkbe!
 
Előfordult már, hogy páciensünk bőréről nemcsak a kozmetikai szempontok miatt kívánatos anyajegyet volt tanácsos eltávolítani, hanem egy másikat – is -, hogy ezzel megmentsük életét!
 
Ha rendelkezik már orvosi véleménnyel, hívjon minket és rövid idő alatt megszervezzük Önnek az eltávolítást profi szakemberünkkel.
+36 70 337 3333