Ellenőrző anyajegy vizsgálat – maximum 3 képletről

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a típusú vizsgálatot a már korábban teljes körű melanoma szűrésen részt vett pácienseink vehetik igénybe, a szűrési értesítőben szereplő kontrollidőn belül.
 
A javasolt kontrollidő letelte idő után ez a vizsgálat már nem elérhető, csak egy újabb, teljes körű melanoma- és bőrrákszűrésre van lehetőség.

 
Az ellenőrző anyajegy vizsgálatra akkor van lehetőség, amikor a páciens bármilyen okból ellenőriztetni szeretné az adott képletet/képleteket (max. 3 db), de még nem esedékes a kontrollvizsgálata, illetve ha ezt a vizsgálatot javasoltuk az előző szűrési eredményében.

 

 1. Részletes adatfelvétel.
   
 2. Az érintett anyajegyek és régió orvosi vizsgálata.

   
 3. Felvételek készítése az érintett anyajegyekről (max. 3 db) és régióról kétféle speciális kamerával.
   
 4. Előzetes szóbeli orvosi szakvélemény a helyszínen a páciens rizikójáról és anyajegyeiről.
   

 1. A vizsgálat során felvett adatok és a rögzített képek elemzése, összehasonlítása a korábbi felvételekkel a kiértékelő szakorvos által, aki ennek alapján elkészíti az egyénre szabott szűrési eredményt.

 

 1. Főorvosi kontroll: amikor műtéti javaslat szerepel a szűrési eredményben, vagy a kiértékelő szakorvos konzíliumot kér, a MelanomaMobil egyik vezető főorvosa is végignézi az esetet a legmagasabb szintű minőségbiztosítás és kontroll céljából.

 

 
Bejelentkezés Áraink