Személyes konzultáció Dr. Horváth Bélával telefonon vagy skype-on

Személyes konzultációs lehetőség elsősorban melanomás páciensek részére.
25 perc konzultáció 12.500 Ft. Amennyiben a páciens azt kéri, hogy Dr. Horváth Béla hívja fel egy előre egyeztetett időpontban, úgy további 3000 Ft fizetendő. Az összeget az alább látható számlára kérjük elutalni:

 

H Derma Kft.

Számlaszám: 10700440-44722201-51100005
Amennyiben a konzultációt Egészségpénztári számlája terhére szeretné elszámolni, a számlát postán küldjük el az Ön részére.
 

Egyéb feltételek

A konzultáció alatt annak természetéből fakadóan nem áll módunkban a pácienst bármilyen módon megvizsgálni, a bőrön látható bármilyen elváltozásról érdemben véleményt alkotni. Amennyiben vizsgálatra lenne szükség, szívesen ajánlunk egy megbízható kollégát, vagy a rendelőben Dr. Horváth Bélához is lehet fordulni alkalmanként itt Budapesten. Amennyiben a konzultáció bármilyen okból nem valósul meg és a páciens végül a befizetett összeget visszakéri 20%-os tranzakciós költséget számolunk fel. Amennyiben az előre egyeztetett időpont mégsem megfelelő, akkor rugalmasan megbeszélünk egy másikat. A konzultációt követően a díj nem kérhető vissza.

 

A konzultáció kérésével a páciens elfogadja és tudomásul veszi a fentebb írottakat.
A konzultációs díj befizetése a fenti számlára történhet.
Kérjük utaláskor a megjegyzés rovatban adja meg a teljes nevét.

Amennyiben szeretne élni a konzultáció lehetőségével, kérjük, e-mail-ben jelezze ezt (info@melanomamobil.hu) és mi két napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Áraink